Villányi és Gyovai Ügyvédi Iroda nyitólapja
Irodánk Tagok Tevékenység Információ Letöltések Elérhetőségek
Speciális szakterületünk
További szakterületeink
Kiegészítő tevékenységeink
 

CÉGINFORMÁCIÓK

Irodánk csatlakozott az Országos Cégnyilvántartó és Céginformációs Rendszerhez (OCCR), melynek révén a cégbíróságokon nyilvántartott és nyilvánosnak minősülő hatályos cégadatokhoz on-line hozzáférés áll rendelkezésünkre. Irodánk – megbízáshoz kapcsolódóan – beszerzi az országos cégnyilvántartásból a megbízónk által keresett cég adatait, illetve ellenőrzi a megbízó rendelkezésére álló adatokat.

Esetenként megbízóink részére cégkivonatot, cégmásolatotot, cégbizonyítványt, mérleget hívunk le. Az on-line rendszerbe irodánk lép be, a lehívott adatokat és okiratokat megbízónk részére változtatás nélkül adjuk át. Az általunk kiadott okirat nem közhiteles.

TAKARNET

Irodánk on-line csatlakozással rendelkezik az országos ingatlan-nyilvántartási TAKARNET rendszerhez, amelynek segítségével azonnal be tudjuk szerezni bármely magyarországi ingatlan tulajdoni lapját, illetve térképmásolatát.

Az on-line rendszerbe irodánk lép be, a lehívott adatokat és okiratokat megbízónk részére változtatás nélkül adjuk át. Az általunk kiadott okirat nem közhiteles.

 

Design by Mecum Studio
Code by GORDY INFO Bt.